onsdag 2 september 2009

Fortfarande sjuk

Hemma den tredje dagen. Det är många år sedan jag var hemma från jobbet på grund av sjukdom mer än någon enstaka dag och knappt det. Verkar som om dagens basilurer är lite mer agressiva än förr. Eller så har kroppen blivit äldre och mindre motståndskraftig? Riktar i alla fall in mig på att åter vara på jobbet i morgon.

Har passat på att koka saft på årets skörd av svarta vinbär. Blev ett gäng flaskor av nyttig och fantastiskt god saft. De lär väl gå åt rätt fort tyvärr. Ska se till så att Jessica får med sig några flaskor ner till Strömsholm nästa gång hon hälsar på här hemmavid.

Ulla tycker att jag och Stina uppför oss som ett "gammalt par". Vi är ju faktiskt ett par. Ett laddat tränings- och tävlingspar. Bilden tog Ulla på tävlingen i Aspås den 29 augusti.

Nu på lördag så har vi valpköparträff här hemma. Det ska bli jättekul och spännande att se hur Stinas valpar har utvecklats under det gångna året. Jag har hört lite om dem men det är inte samma sak som att träffa dem och höra hur hussar och mattar "skryter" om sina fyrbenta familjemedlemmar.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar