söndag 16 november 2014

Och tiden bara rullar på...

Snurrar på ordentligt sedan sist. Jag kan nu även titulera mig traktorreparatör och hästsläpsfixare. Bytte till bättre begagnade däck på traktorn. Med hjälp av spett och träklossar lyckades jag få på dessa kolosser. Hästsläpet har fått ny kulkoppling och ny framåtriktad belysning. Efter uppvisning på bilprovningen så är den sen helt ok att fara runt med igen.
 
Medan jag var i Jönköping och firade min systers 50 årsdag var Ulla och Wynja i Norge på en jätteutställning. Inser med förskräckelse att jag är på väg att bli gammal när lillasyster fyller 50. Det var en trevlig tillställning och jag känner mig inte som över 50....
 
Ulla och Wynja presterade bra i Norge. Trots att Wynja var lite matt efter dålig mage så visade hon upp sig bra med stöd av Ulla. På fredagen fick hon excellent men inget mer. På lördagen hade hon piggat på sig ytterligare och fick då excellent samt CK. Nu har lilla damen 4 cert och det är bara att vänta och se om det blir något mer då hon blivit 2 år. Då får vi väl se om hon blir champion eller inte.
En liten Wynja tar igen sig efter en utmanande men resultatrik Norgeresa.
Det blev full drag när flocken sammanstrålade i dag. Hundarna for runt som riktiga knäppstarar. Skällde, morrade och kröp för varandra. Wynja fick ett riktigt tokryck och bara sprang runt i cirklar en stund. De var riktigt nöjda med att få vara tillsammans igen. Wynja är pigg och framåt trots att hon ännu inte blivit helt återställd i sin lilla mage. Skonkost och medikamenter gör nog susen för lillfröken.

I morgon bär det av till en ny träningsplats. Segersjö hundsällskap har hyrt in sig i ett nytt ridhus som vi ska ha vår vinterträning i. Ulla ska ju tävla med Stina den 6:e december och ska träna lite i morgon tillsammans med henne. Ska bli riktigt roligt att ha med Ulla på banan. Griima kör jag som vanligt med men med Wynja blir det lugn träning med fokus på gungbrädan och lite slalom. Blir slutträning inför tävlingspremiären i Kungsörshallen nästa lördag. Då startar hon för första gången i klass 1.

Jag har bara ett problem med Wynja. Med sin stora, varma ögon ser hon rakt in i mig vilket ibland kan vara riktigt jobbigt eftersom det då blir extra svårt att vara konsekvent.
Jag älskar alla tre hundarna fast var och en på lite olika sätt eftersom de är tre helt olika personligheter. Alla ger dom mig glädje och harmoni, oavsett vad vi gör tillsammans.