fredag 9 oktober 2009

Tid för reflektion

Sitter på hotell Winn i Umeå och väntar på flygtaxin. Det dröjer några timmar, så en sitt här och funder. Kollade igenom mobilen och hittade en del bilder som väckte goa minnen.
När jag var ute med hundarna i somras så hittadejag ett bestånd med guckoskor i skogen. De var så vackra och växte på en så fin plats att jag blev kvar en stund. Jag återvände dit flera gånger för att njuta av anblicken och miljön.

För snart ett år sedan såg det ut så här vissa dagar. Stina var ute med sina valpar så de fick rasa av sig och upptäcka att världen är betydligt större än valphagen.


Härlig utsikt över indalsälven. Fjällen skymtar vid horisonten. Det är en go känsla i magen när jag är ute och går med hundarna och utsikten är så mäktig.



Kvällarna i augusti kan vara riktigt magiska när man går ut och går. Även om det är sent så är solen uppe och ger ett magiskt ljus att gå ut i.



Nu längtar jag hem till Ulla och hundar. Imorgon fortsätter arbetet med ligghallen och träning av hundar.
Förra veckan testade jag Griima på uppletande - gick jättebra. Hon behåller fokus och söker bra. Dock inte så rationellt, men det kommer. Stina genomförde uppletandet med bravur. Hon är mer van så hon fick leta efter tre utlagda föremål.

Griima har kommit långt i sin slalomträning. Käpparna står nästa upprätt nu och oftast är hon fokuserad då hon springer igenom. Det märks att det är mycket valp kvar med bus i henne. Vilket är riktigt kul och en utmaning.

Tyvärr så blev det ingen uppvisning i Åre den 3-4/10 på marknaden. Jag var sjuk.
Nu har jag varit i Umeå via jobbet i 3 dar och ser verkligen fram emot att få komma hem. Stina och Griima lär väl yla ikapp...