lördag 30 oktober 2010

Flyttat och klart etc.

Det var nu ett bra tag sedan den här bloggen blev uppdaterad men nu är det äntligen dags. Har som sagt varit en hel massa saker som hänt och gjort att mitt fokus varit på helt andra saker än att blogga.

Kom hem helskinnad och brunbränd från Malta. Der var en välbeövlig och avkopplande resa. Något som både Ulla och jag behövde.
Stina har fortfarande lite problem med sin ena ljumske. Var iväg på djurmagazinet och hyrde in mig på deras vibbra-platta. Efter att ha varit lite orolig i början så slappnade Stina av rejält. Hon njöt verkligen av de 15 minuter som behandlingen tog.
Allt bohag, hästar och övriga djur är nu flyttade till vår nya gård vid Segersjö utanför Örebro. Det var verkligen som att komma hem. Trivs alldeles förträffligt bra där. Gården på Halåsen är såld och de nya ägarna har flyttat in. De fortsätter med att hålla hästar där vilket är kul eftersom allt jobb jag och Ulla lagt ner där nu kommer till nytta för andra.

Nu är det fullt drag i jobbansökningar och intervjuer. Jobbar på för att inte behöva pendla alltför länge mellan de två Ö´na. Den här helgen har så här långt tillbringats med att krypa omkring på golvet och montera en mängd Ikea produkter. Soffa, garderober och badrumsskåp. Fantastiskt nog så fick jag inga delar över!!!

På kvällarna här nere så hör vi vildsvinen grymta och skrika från grannens kohagar. Ett helt nytt ljud att uppleva. Vi har inte sett dem än. De är ju så förbaskat skygga och dyker bara fram här i mörkret. Första gången vi hörde dem så undrade vi vad sjutton det var som lät. Det var ny och lite exotiskt. Ska ta lite bilder på gården och lägga ut på bloggen.

På måndag bär det av upp till norrland för ännu ett par arbetsveckor innan jag på nytt kan åka hem och koppla av på nya gården. Men först ska ännu en garderob monteras och grejor packas upp och styvas undan.

Till våren börjar en ny tävlingssäsong och jag och hundarna har då ett mycket större tävlingsutbud inom närområdet än vi hade förut så jag hoppas på en aktiv tävlingssäsong under nästa år. En del tävlingar norrut lär det också bli hoppas jag.