lördag 10 juli 2010

Och lugnet har åter lagt sig.....

Ridlägret som Ulla och Jessica har haft är till ända sedan nästan en vecka. Kan det bero på detta som bägge hundarna ser så "söta" ut?Förvisso togs bilderna dagen innan lägret startade av min brorsdotter Stina. Trots sin ringa ålder tog hon riktigt bra bilder och lyckades med att fånga de båda håriga på ett härligt sätt.När ridlägret var över så vidtog operation storstädning, ute, inne, på loftet och i stallet. Inte för att ridlägertjejerna hade stökat till det mer än nödvändigt utan för att det på lördagen skulle vara visning av gården för eventuella spekulanter. Tack Sebbe och Caroline för all hjälp. Utan er hade vi fått jobba dygnet runt för att hinna. Visningen gick bra om man får tro mäklaren.

Klockan 23.30 på måndagen for jag och Ulla söderut. Under tisdagen kollade vi på fyra intressanta gårdar för att sedan sova hos Sebbe i Katrineholm. Onsdagen var det tre gårdar som fick besök av oss och vi kunde fara hemåt vid 19.00 tiden på kvällen.
Max i Örebro fick bli middagsrestaurangen för oss. Hemma igen var vi vid 04.30 på torsdagen. 2 timmar i sängen innan det var dags att fara till jobbet. Jessica hade som tur var hållit sig hemma då jag och Ulla var borta. Hon hade fixat till det bra hemma så att vi kunde ha en ny visning av gården på torsdagskvällen. Då mäklaren for så gick luften ur både mig och Ulla. Jessica hade farit på SM i Norrköping så Ulla och jag slappade verkligen på kvällen. Vi var faktiskt för trötta för att gå och lägga oss i rimlig tid. Vi hade ju dessutom en massa gårdar att prata om. Vilken av dem skulle kunna vara vårt framtida boende. Vi enades faktiskt om en, och det var faktiskt samma så vi slipper vara oense om vart vi eventuellt skall flytta. Intresseanmälan för jobb har jag också hunnit med att skicka iväg. Både till landsting och kommuner i närområdena. Bäst att vara på så stor förhand som möjligt.Morris, vår stora grå som i förra veckan "uppstod från de döda" katternas skara har verkligen börjat ta för sig, igen. Kolla bara på bilderna hur han påvisar sin "äganderätt" över Griima. Efter denna uppvisning gav han sig på Stina men då hann jag inte med att fota. Tyvärr så saknas fortfarande Doris, den lilla grå som är inflyttad från Jönköping. Hon har nu varit borta i två veckor.