onsdag 21 december 2011

Så har julen 2011 passerat.

Julen har passerat med en massa trevligt stök och besök. Vädret har väl inte varit det ultimata men jag är nöjd ändå. Tomten sitter på stallväggen som traditionen bjuder. I nästan alla fönster lyser det adventsljusstakar eller stjärnor. Trots avsaknad av snö så har det varit en riktig julstämning inomhus. Ulla har verkligen fixat till det bra.
Vi hoppades att vi skulle få hem Morris till jul men icke. En dam ringde ett par dagar innan julafton och berättade att hon sett en stor grå smyga omkring runt deras ladugård. Vi har varit där och ropat ett antal gånger men ingen Morris. Antingen är det inte han eller så har han dragit vidare eller trivs för bra med alla råttor som verkar finnas i det områdetEtt par dagar innan julafton hade vi både lite snö och minusgrader. Griima skadade sin högra baktass igen. Det var samma sak förra året då det var tjäle/is ute. Vi kom nu fram till att det måste bero på att hennes högra bakben är lite sneställt efter operationen av den krossade hasleden. Snedställningen gör att hon vrider på tassen vid frånskjutet och belastar då trampdynan så att den vrids och slits. Tassbandage över för att skydda. Tur hon är van att skutta runt på tre ben.Julaftonspromenad med delar av den Tillströmska släkten. Solsken, plusgrader och nöjda vandrare. Kan det bli en bättre jul än så?
I dag for Daniel och Stina hem och lämnade ett tomrum efter sig. Det var himla roligt att fira jul ihop. Om det blir tomt efter dom vad ska det då inte bli då Jessica och Kalle far hem på fredag?!!