onsdag 17 november 2010

Längtar hem till Segersjö.

Förra veckan skickade Ulla den här bilden hemifrån Segersjö. Det hade kommit rejält med snö. Ja, snö och snö det var väl precis så att vattnet kunde kallas snö då den var riktigt blöt och tung.
Då jag kom hem så var det bara att sätta sig i traktorn och röja upp det vita blöta. Ny traktormodell för mig men det gick bra. På farsdag drog Jessica iväg med mig på en fika i Marieberg. Under tiden lärde sig Ulla köra traktorn så att hon ska klara det då jag är iväg och jobbar. Då jag kom hem såg jag att hon klarat det galant. När bilden togs precis i början var det dock lite tvekande.Trots att det är fel fall på golvet i badrummet så är praktpjäsen nu invigd. Ett stort, rymligt badkar med jetstrålar och bubbel. Levande ljus och en god bok - kan det bli mycket bättre. Det var bara att koppla av och njuta. I måndags var det ju så dags att åka upp till Östersund och jobba igen. Jessica åkte med för att träffa lite kompisar ett par dagar. Känns inte så ensamt häruppe nu när Stina är med. Somnar gott med Stina liggande ner vid fötterna. Hennes lugna andehämtning gör att jag slappnar av och somnar så himla gott.
I morse mms.ade Ulla en den här bilden. En ensam Griima i hagen och ett par minusgrader. Jag längtar verkligen hem och hemåt bär det på fredag eftermiddag. På måndag morgon så är det dags för ännu en jobbintervju i Örebro. Har ett par andra ansökningar som ligger hos olika arbetsgivare. Känns bra att jag är på gång.

Idag var jag iväg med Stina på Djurmagasinet efter jobbet. Hon fick en resa på vibbraplattan där och verkade njuta än mer än sist. Verkar som om koppelrastning och lite lugn och ro gjort hennes ljumske bättre. Hon är spänd där sedan ett tag och det verkar komma och gå. Hon har inte ömmat där på ett tag nu så det är väl på väg att bli bättre.