lördag 24 september 2011

Och livet går vidare...

Både tid och inspiration har saknats för att uppdatera bloggen men nu är det som sagt dags igen.
Det fungerar jättebra att jobba inom socialpsykiatrin. De har satsat 1,8 miljoner på en medarbetarutbildning som all personal skall gå. Den omfattar sammanlagt 3½ dag fördelat på två heldagar och tre halvdagar fördelat under cirka 8 veckor. Förutsättningen för att detta har kunnat genomföras är att socialpsykiatrin är en så kallad intraprenad vilket innebär att eventuellt överskott kan reinvesteras i verksamheten som ex medarbetarutbildningar.

Jag kommer på bloggen ta bort möjligheten att kommentera då jag erfarit att någon mindre bemedlad har kastat beskyllningar omkring sig och fegt gömt sig bakom anonymitetens luddiga mörker.
De som har kommentarer, synpunkter eller frågor är mycket välkomna med dessa till mig via facebook. Då blir också kommunikationen mer öppen och ärlig.

Första helgen var jag i Kungsör och tävlade med både Stina och Griima. Resultatmässigt så blev det väl inget att hurra för, bortsett från att Griima tog en pinne. Detta till trots så visade båda två framtassarna ordentligt. Jag slutade tydligen göra något som hämmat Stina på tävlingarna för hon hade mycket bättre fart nu än tidigare. Griima har utvecklats åt rätt håll och är inte längre så "beroende" av att vara nära mig vilket tydligt framgår av filmen här nedanför.

Griimas fokus och friare stil på banan utvecklades ytterligare i Karlstad för två veckor sedan och nu i Kumla i går. Filmen nedan visar hennes pinnlopp där hon också fick en pinne och uppflytt till tvåan i hoppklassen. Jag lyckades med konststycket att sträcka mig i vänster vad och det syns med önskvärd tydlighet på filmen i slutet av loppet.

Är en spännande tid. Vikariatet på kommunen går ut i mars så jag har sökt ett par nya jobb och var i fredags på intervju för en rektorstjänst i Örebro. Helst vill jag vara kvar på socialpsykiatrin eftersom jag trivs så bra. Både med personalen och ledningsgruppen. Lite annan sammanhållning och acceptans i den här ledningsgruppen mot den jag satt i tidigare. Här jobbar cheferna med utveckling av ledningsgruppen under ledning av verksamhetscheferna vilket jag inte är van vid sedan tidigare.

På tisdag kommer Ulla hem från Kina däe hon varit och hälsat på ett par bekanta som bor där. Under tiden har jag rivit och byggt ut sadelkammare. Verkar som om jag hinner få den klar tills hon kommer hem. Det blir ett "rent" rum för henne att planera funktion och förvaring.

Och livet går vidare.....