söndag 8 januari 2012

Och tiden flyger vidare...

Årets första vecka är passé och en ny står för dörren. Den första tillbringades med att arbeta och det skall även nästa och så vidare. Fick av min chef glädjande besked i förra veckan. Så nu rullar saker och ting på. Nästa vecka börjar jag läsa på Örebros universitet. Det är en 30 poängskurs genom jobbet. Det ska bli både roligt och spännande. Nya erfarenheter att ta med sig vidare i livet.Ett par hundra meter hemifrån finns en domarring som Stina och Griima brukar kolla av efter rådjur. Då det är fritt så tar de sig en stund att fundera över om de har "rätt" husse eller inte. Efter dagens agilityträning funderar de nog om hur det förhåller sig. Som vanligt är jag noga med uppvärmning och nedvärvning av hundarna men slarvar med mig själv. Sträckte mig i dag, igen. Båda gjorde de bra ifrån sig på träningen. Slalomen var inga problem alls idag och jag börjar hitta styrningen på Griima. Stina lugnet och säkerheten själv medan Griima har en betydligt högre fart och är lättare att distanshandla än Stina. Griima har verkligen växt på sig mentalt under vintern och blivit riktigt följsam. Ja det är väl faktiskt så att vi hittat varandra och fungerar bättre och bättre tillsammans. Ska bli riktigt roligt att starta henne på tävlingar denna säsongen.
När Stina slappnar av så slappnar hon verkligen av ordentligt. Här ligger hon och myser men ser ut som en demonhund då hon visar ögonvitorna. Att hon visade dom såg jag inte förrän jag kollade på bilden.Håll med om att hon ser demonisk ut med vita ögon och blottade tänder.
Här har det hänt saker med en av våra orkideer. Det har kommit två "sticklingar" på den. Om någon vet hur man kan ta tillvara dessa två nya möjligheter till plantor så får ni gärna höra av er till mig. Vore ju rent slöseri att inte åtminstone försöka få till två nya plantor.

Precis som sin mamma Stina så har Griima fårmågan att verkligen slappna av och njuta av stunden. Här uppkrupen i soffan på en luden kudde. Att ha kudde verkar vara lika viktigt för båda prinsessorna.