måndag 14 mars 2011

Är jag på väg att bli till åren?

Nej! Det är bara kroppen som är lite sliten efter en hård vinter. Känns himla gott att ha kommit igång med löpningen igen. Stina följer med så glatt och sprudlar av upptäckarlusta över alla nya dofter som finns här nere. Idag gjorde hon ett dubbelt sorkhopp vilket nästan fick mig att springa av vägen. Det såg så himla roligt ut och gick liksom i slowmotion.
Griima får vänta någon vecka till innan hon får följa med igen. På söndag tar vi bort stygnen efter operationen. I tisdags förra vecka opererade vi bort hennes sporrar vilka hon böjat få lite problem med. Så i mitten på nästa vecka kan hon börja följa med ut igen under förutsättning att det läkt ordentligt.I söndags så låg jag i soffan i vardagsrummet och bara njöt av att vara hemma. Konstigt att man ska behöva flytta för att få uppleva ett sådant lugn. Inte för att jag vantrivdes i Östersund och på Halåsen men här i Segersjö känns det betydligt mer som hemma. Konstigt och svårt att förklara men det känns himla gott.

Tävlingssäsongen är kollad mot kalendern och det är inte utan att jag blir lite full i skratt då jag såg på avstånden här nere. Det är knappt så man behöver boka boende på tävlingarna för de ligger så himla nära. En bor ju mitt i smeten nu mera.
De första tävlingarna har jag anmält mig till. Säsongstarten blir den 2:a april. Det blir årsdebut för Stina och Griima debuterar på en inofficiell på annandag påsk med 4 starter. Stina startar då också så det blir 8 lopp för husse. Tur att jag redan börjat med konditionsträningen.