torsdag 3 november 2011

Hösten fortsätter

Livet är gott att leva. Trivs barnsligt bra med allt. Boende, jobb och livet. Löven har i stort lämnat grenarna nakna och ligger som tjocka, gyllene bäddar under träd och i diken. Jag återupplever barndomens minnen när jag sprang och sparkade omkring i lövhögarna så att de torra röda och gula löven yrde runt. Det var ju trettio år sedan jag upplevde de här höstarna sist.
Nu syns det att löven är borta. Inget skyl av grönska längre. Bara vänta några månader tills det börjar bli grönt och varmare igen. Trots höstens avlövning så är det varmt och behagligt för årstiden.
Efter fyra dagars äventyr kom Millan tillbaka hem och rullade ihop sig och somnade gott på sängen. Nu lär hon vara hemma ett tag innan det är dags för nästa äventyr.
Morris har dock ännu ej kommit hem. På måndag har han varit borta i tre veckor. Det är inte utan att jag undrar vad som hänt honom. Han är saknad av hela flocken.
Nu på lördag skall jag hjälpa Segersjö hundsällskap att köra iväg hindren till ett ridhus bortanför Brevens bruk. Och på söndag blir det premiär för inomhusträningen här nere. Känns lite konstigt för det är inte vädret som gör att vi flyttar inomhus. Min egen bana står fortfarande kvar ute men den lär väl plockas ihop och åka in under tak under kommande vecka.
Med tanke på hur det ser ut på den ekonomiska sidan i europa i allmänhet och i Grekland i synnerhet så tycker jag att denna passar in. Och skulle SD försvinna från politiken skulle ljuset lysa trots ekonomisk oro.