måndag 25 maj 2015

Glädje och fart - en röd/vit såklart

Efter den senaste tidens tävlingar var jag bara tvungen att googla på vad Wynja betyder. Det jag visste sedan tidigare var att Wynja är en fornnordisk runa som betyder glädje, kärlek. Resultatet jag hittade på nätet finns härunder....
I förra inlägget redovisade jag några starter med film här kommer några till rent verbalt. Den 16 maj var vi i Jönköping och gjorde 3 starter. 2 i hopp och 1 i agility. Det resulterade i en pinne i varje klass samt en disk.
Söndagen 24 maj var det dags igen, nu i Söderköping. 4 starter, 2 i varje klass gav 4 nollade lopp och tre pinnar. 2 pinnar i agility och en i hopp. Wynja blev med det klar för klass 2....

Sammantaget så har hon de senaste 10 starterna 1 disk och 9 nollor vilket ger henne en 90% utdelning. Oavsett resultat så lever hon verkligen upp till namnet hon är döpt till, "Trigger just for joy" och det hon kallas för, "Wynja". Namn som båda associerar till glädje och kärlek, något hon verkligen delar med sig av.

Hon är verkligen Bolltorps egna lilla röd/vita glädjeraket. De andra lurviga är inte att förglömma. Stina och Griima har ju bidragit med att fostra det lilla livet och ge ifrån sig av sina bästa sidor. Även katterna har en viss del i fostran av lilltösen.

Till helgen får vi finbesök på gården. Världens bästa dotter med fästman kommer på efterlängtat besök. Hoppas de har gott om lastutrymme eftersom det är en hel del de ska ta med sig upp till Jämtland. Både köpt och fått. Ett besök som jag verkligen ser fram emot. I juli blir det jag och Ulla som åker norröver för att hälsa på. Kanske vi blivit mormor och morfar då?!