söndag 6 november 2011

Debut för inomhusträning

Så har vi då gjort debut på säsongens inomhusträning. Vi kommer att köra varje söndag mellan 9-12 hela vintern och för detta betalar vi 1500 kronor, sammanlagt. Det gör inte många kronor per träningstillfälle. Dessutom kan hindren stå monterade i direkt anslutning till ridhallen vilket gör att det blir väldigt enkelt att ta fram och ställa undan vid varje tillfälle. Som synes på bilden så är det stort och ljust. Underlaget är sand men den är inte alls så "kladdig" som den som fanns på Dille. Tack vare de stora ljusinsläppen i tak och väggar så behövde vi inte ens fundera på att tända belysningen.
Både Stina och Griima var riktigt på hugget. Det blev lite ostrukturerad träning, mest bana, men det var gott att få släppa loss lite vansinne. Ulla var med och kollade mest in ridhuset men det visade sig att hon nästan hade mer gemensamt med de andra agilitymänniskorna än mig. Japp! Helt rätt, hästar. Blev nog lika mycket häst som hundsnack. Roligt var det i alla fall och det känns ocksö roligt att ha träffat lite hundmänniskor här i närheten.
Lördagkväll och sängdags. Av någon anledning så var husse lite extra poppis vid sänggåendet och det kunde min kära hustru inte låta bli att föreviga. Båda hundarna brukar ligga nere vid fötterna men i går kväll skulle de vara så nära det bara gick. Jag somnade gott i alla fall. Kanske var de båda lurviga oroliga för att husse skulle drömma mardrömmar under alla helgona natten. Ingen fara - med så mycket kärlek kunde jag ju bara sova jättegott...