måndag 14 april 2014

En ettåring växer upp och en tioåring gör comeback.

I går var det ettårskalas på den Bolltorpska gården. Wynja, vår senaste flockmedlem blev ett år i går. Det har varit ett år fyllt av glädje och utmaningar. Verkar som vi fått både en bra familjehund, agilityhund, viltspårhund och utställningshund. Fyra hundar i en och hon gör framsteg i alla sina roller.
Stina har gjort sin comback på banorna. En pigg tioåring som visar att ålder inte spelar så stor roll. Vilja och motivation är huvudingredienserna. Framgent så blir det lite starter i lagklass och öppen klass. Klass 3 står vi över då det sliter lite väl mycket på husses gamla tjej,
Laget "Ett Tu Tre" gjorde debut i Askersunds ridhus under den gångna helgen. Tyvärr var vi bara tre i laget som startade, Jag med Stina, Marie med Tyra och Anders med Rassel. Saras hund var tyvärr skadad så de kunde inte vara med på debuten men det blir säkert fler tillfällen för laget att samlas runt sporten som är vansinnigt kul.
Här nedan är filmerna på Stinas starter, Stort tack till er som ställde upp och filmade oss.

I första starten gick det bra. En femfelare i slalomen som husse får ta på sig...

Agilityklass var start nummer två som gav en diskning. Husses fel även här. Dålig handling så ett hopphinder togs från fel håll.

Andra agilityloppet gav en nolla vilket kändes gott i hjärtat.

Sista loppet för dagen var i hoppklass. Även här blev det en nolla trots att det var nära att jag sprang vilse mellan alla hopphinder.
Jag är jättenöjd med min och Stinas insats under helgen på fyra roliga och lite småkluriga banor. Det kommer att bli mer lagstarter för Stina och förhoppningsvis är hela laget med på banorna nästa gång.

Som ni säkert sett så har min blogg fått en uppgradering. Så går det när man släpper in dottern med lösenordet. Men jag blev positivt överraskad och är själv riktigt nöjd. Tack Jessica