fredag 28 augusti 2009

Äntligen fredag!

En efterlängtad helg har börjat. Den är både önskad och välbehövlig. Har varit mycket på jobbet den här veckan. Mer än vad det borde ha varit om det generella tänket varit bättre. Nu är det dock som det är och det är bara att förhålla sig till det och göra det bästa av det.
Det är inte utan att jag känner hur hösten kommer krypande. Bilden till höger togs förra året då jag var ute med Stina och gick.

I morgon bär det av till Aspås för att tävla. Det ska bli riktigt skoj och avkopplande. Att få göra något jag älskar ger verkligen glädje och energi. Även om det är en inofficiell tävling så är det lika pirrigt i magen ändå. Utan spänningen innan så har jag nog svårt att fokusera ordentligt. I morgon är det full fart och rolgt som gäller - precis som alltid numera.

torsdag 27 augusti 2009

Det kom ett mail....

Tiden går och saker faller på plats allt eftersom. Har i stort sett avslutat tömningen av behandlingshemmet Strandvillan. Mitt under det arbetet ringde Ulla och sa att de satt och väntade i Signes lägenhet för att göra en bouppteckning. Det var bara att åka dit. Där möttes vi av en stressad advokat och två otrevliga individer som kastade anklagelser och andra tarvligheter omkring sig. Klart oproffsigt för en advokat att vara i tidsbrist när han möter efterlevande under ett möte som han dessutom kallar till samtidigt som det skall börja....

Som tur var så tog det inte så lång tid. Ulla och jag for efteråt till cafe Björkbacka och tog en bit paj och kaffe. Jättegott och avkopplande. Sen ringde jämtflytt och det var dags att kasta sig in i arbetet igen.

Arbetet med ligghallen rör sig så sakteliga framåt. I helgen åker bärstockarna upp sedan går det förhoppningsvis lite snabbare framåt.
På lördag ska jag åka till Aspås för att tävla agility. Ulla och Griima följer med med som hejarklack. Det är en inofficiell tävling som Krokom/Föllinges brukshundklubb arrangerar. Jättebra uppladdning inför Storsjöhoppet.
Häromdagen fick jag ett mail med en bild på mig och Stina. Bilden ser ni här och visar när jag stretchar och masserar Stina efter ett lopp nere i Hudiksvall. Stina har inte haft några problem med sträckningar eller stela muskler sedan jag började med detta efter träningar och tävlingslopp. Dessutom tycker hon det är riktigt skönt så hon kommer och "ber" om massage ibland. Testa själva på era hundar.

onsdag 26 augusti 2009

Nu kommer filmen

Nu är filmen kortad. Tyvärr var jag tvungen att ta bort dom andra i lagloppen för att få till den enligt reglerna. Trots det så tog det över 2 timmar att ladde ner den i tuben. Skam den som ger sig

Filmen klar!

Det tog lite tid att få in filmen på youtube. Närmare bestämt 5½ timme. Så kan det vara. Tur att jag slapp sitta och vänta framför datorn utan det skötte sig självt under natten.

Förbannad nu på morgonen då det visade sig att youtube tog bort den inladdade filmen för att den var för lång. De får tydligen vara max 10 minuter, denna var 13. Så det är bara att redigera om och försöka lägga in på nytt.

Som vanligt var det mycket givande att redigera filmen. Alla fel i handlingen syns så himla tydligt. Finns en hel del att ta till sig och utveckla vidare.

tisdag 25 augusti 2009

Mycket nu.....

Två dagar in på arbetsveckan och det går med ljusets hastighet. Ja, en del saker i varje fall. Nya enheter och avslutning av andra, kunde vara roligare med lite mer insikt i "tänket".

Stockarna som ska bära upp taket på ligghallen är klara och sitter fastskruvade. Nu är det bara bärstocken som ska upp. Påbörjas nog under veckan?!

Helgen var en lysande tillställning i Hudiksvall. Pinne i hoppklass och uppflytt till trean. Gjorde första starten i den klassen i söndags. Det var riktigt pirrigt. Diskade mig men det gav nya erfarenheter i handlingen. Skitskoj var det i alla fall.
Vad gäller övriga resultat så ska jag lägga in filmen så snart jag får tid.

Vi var ett jättegäng från Östersund/Brunflo som var där och tävlade. Alla gjorde jättebra ifrån sig. Nu ska jag börja ladda ner filmen. Det tar ett par timmar så den finns nog inte på bloggen förrän i morgon.