lördag 2 januari 2010

Länge sedan nu - god fortsättning.

Har varit en lugn och skön jul. Har fokuserat mycket på att må gott. Tittat på film och läst.
Ulla och jag fick en dvd av Jessica och Sebbe. Sedan fick jag Dan Brown´s senaste - "Den förlorade symbolen". Den lästes ut i dag och var riktigt bra. Har tagit alla tillfällen jag kunnat för att läsa den. Precis som andra böcker av DB så var även den här mycket fängslande.

Det har blivit en hel del ridande på Ljufur så att hundarna har fått röra på sig rejält under ledigheten. Vardagarna mellan jul och nyår så jobbade jag. Det var en del administrativa uppgifter att ta hand om. Men nu är det ledigt fram till den 11:e januari vilket ska bli riktigt skönt. Det har även blivit lite träning på Dille med hundarna. Nästa blir i morgon mellan 13.00-16.00. Välbehövligt för både mig och hundarna. Då menar jag både mentalt och fysiskt.



Daniel, lillebror och hans flickvän är här och hälsar på. Vi firade nyår ihop nere hos grannen Elisabeth och Johanni. Även Solveig, Helen och Jerry var där och vi hade det riktigt trevligt.
Idag var "ungdomarna" uppe i Åre och åkte skidor. De hade haft det lite kallt men de njöt av att få komma ut och fara utför. Daniel lyckades bryta av en stav...... Daniel har börjat med knopar vilket jag tyckte var lite fascinerande. Sitter och försöker lära mig den som finns med på filmen nedan.