lördag 29 januari 2011

Sista helgen borta.

Nu är det bara fyra (4) arbetsdagar kvar. Upptäckte till min glädje att det blivit ytterligare en semesterdag kvar att ta ut. Den tas på fredag så på torsdag efter jobbet åker jag hem för att stanna. Inget mer arbete i Östersund inom överskådlig tid. Känns riktigt bra. Lite sorgset känns det dock att lämna de väl fungerande arbetslagen jag haft. Dessa önskar jag lycka till i framtiden och likadant till deras nya chef. Det blir nog riktigt bra.
Så fort jag lämnar sängen så hoppar Griima upp och lägger sig där. Ja lämnar och lämnar sängen, det räcker ju faktiskt med att jag sätter mig upp så hoppar hon upp bakom ryggen på mig och kastar sig omkull på kuddarna.
Jerry skulle hjälpa mig att montera nya bromsbelägg fram. Det gick på rumpan. Dels var det fel modell och så visade det sig att bromsskivan på vänster fram behövde bytas också. Lite mer än jag räknat med men grejor är beställda och det fixas till veckan innan jag far söderut. Trots aber med reparationer så fick jag kaffe och trevliga samtal med Jerry och Helen. Passade också på att gå ut i hagen och klappa om Kopur. Lugnet själv tillsammans med Mani.
Efter besöket i Granbo for jag tillbaka till boendet på Frösön och hämtade ut flocken för en promenad på isen. Hundarna hade riktigt roligt och rasade runt som tättingar. Själv tyckte jag det var skönt att komma ut på en promenad men vädret lämnade en del i övrigt att önska. Det blåste på rätt bra ute på isen så det kändes gott att sedan komma inomhus och hänga lite tvätt.
Har i kväll fått ihop det sista på årsmöteshandlingarna till ÖBHK årsmöte. Känns bra att få lämna ifrån sig färdigt material innan jag far hem. Jag kan själv inte vara med på årsmötet då jag är hemma i Örebro. Blir både långt och dyrt för att åka upp på ett tvåtimmarsmöte.