fredag 7 januari 2011

Skönt att vara hemma.

Det är helt otroligt vad gott det är att vara hemma mer än några dagar då man väl är hemma. Långhelgerna är underbara. Nu har jag bara 20 arbetsdagar kvar uppe i Östersund. Efter det är det slut på pendlingen.Kan man ha det goare än så här. Avslappnad och snarkande hund som ligger på en så kallad "hussebädd".

Skönt att vara hemma igen.

Det var riktigt gott att komma hem igår. Det blev visserligen sent men det var det värt. Efter 10 timmars tågresa blev jag hämtad av Jessica vid stationen. Då vi svängde in på gården vid halv ett på natten kändes det verkligen skönt att komma hem. Snabb uppackning och sedan ner i sängen till väntande håriga. De hade saknat mig och ville ligga i samlad flock. Härunder ser ni Stina och Millan.

Varför är det så att "alla" våra katter älskar att undersöka tomma pappkassar. Här har jag upptäckt Puma som försökte gömma sig i en kasse. Under tiden låg Griima i korgen och rensade tänderna med hjälp av ett buffelhudsben.
Del har tillbringats i traktorhytten och fallen snö har blivit röjd. Det hade kommit bra mycket sedan förra helgen. Hydraliken fungerade bra efter påfyllning av hydralolja och viss slangjustering.
Just nu ligger Stina ihoprullad vid sidan av mig och vilar sitt huvud i mitt knä. Det är helt otroligt vilket lugn en liten hårig hundkropp kan förmedla bara genom att vara i ens närhet.