lördag 22 juni 2013

Två veckor går så fort, och så mycket händer...

Tiden bara rusar iväg och det händer så himla mycket. Knappt så att jag hinner med ibland.

Jag och Griima har varit i Frövi och tävlat. Det blev en pinne i hoppklass och en superdisk i agilityklassen. Trots det så är jag jättenöjd med våra lopp. Fart och styrbarhet - det går framåt för oss.

Vi har också varit på träning för både Camilla och Malin. Husse måste krypa till korset och bara finna sig i att det är inte så himla enkelt att göra tyskar och jackosar. Tänk er en man som håller på med aerobics för första gången. Då kan ni lättare se mig framför er när jag ska försöka kombinera kroppen i nya rörelsemönster. Det går hyfsat utan hund men så fort hunden kommer med i bilden så blir det pannkaka om ens det. Alla skrattar och även jag men skam den som ger sig. Öva, pröva och ännu mera öva lär väl till slut ge resultat. Skam den som ger sig. Tror till och med att Griima ler stort åt husses piruetter...

Linus och Wynja har verkligen hittat varandra. De tar vara varje tillfälle som bjuds att busa runt. I bland kan det gå riktigt vilt till.
Min kära hustru har börjat med en ny hobby. Då hon vaknar på nätterna av sin värk så fotar hon Wynja och mig. Av någon anledning så vill Wynja ligga så mycket på och nära mitt huvud som möjligt. Tur att jag inte sover så lätt...
Varje morgon så får jag ta del av nattens tagna bilder. Ja Ulla fotar inte varje natt men det har blivit några bilder så här långt.
Även om det kan se lite jobbigt ut med en hundvalp som nattmössa, så är det faktiskt riktigt mysigt.

Midsommarafton tillbringades på denna stabila träkonstruktion i trevliga vänners lag. Frisen är snart klar och sedan är det bara sidorna och trappen kvar.
Flockens senaste tillskott är oftast pigg och på hugget men plötsligt blir hon bara så trött....