måndag 4 september 2017

Clubshow och startskott för något nytt.

Helgen den 26-27 Augusti var flocken på Tånga hed och deltog i årets clubshow. Det är en ärligt återkommande begivenhet som anordnas av Svenska kooikerhund klubben.

KM i rally och agility på lördagen och en rasspecial på söndagen. Däremellan hade vi en trevlig kräftskiva vilken hade en mycket stor uppslutning.
Tack till alla er som var med kortare eller längre tid under helgen. Det var trevligt att träffa er alla och se era hundar. Vi syns förhoppningsvis nästa år och/eller på utställningar samt tävlingar fram tills dess.

Filmen nedan berättar det mesta om vad vi gjorde, åtminstone under lördagen.

Med glädje och flygande öron har Wynja hoppat rakt in i många människors hjärtan genom åren..
 
Idag den 4 september är det exakt 39 år sedan som jag passerad in genom grindarna på F14 i Halmstad för att påbörja min militära utbildning till officer. Ett stort steg för en 16 åring som också förändrade mitt liv till det positiva.

Idag 39 år senare, på dagen, har jag tagit emot en ny personalgrupp på 65 personer som ska starta upp Sveriges mest genomtänkta och nybyggda demensboende. Ett stort steg för en 55 åring som vill vara med att utveckla och förändra.

Det ska verkligen bli en spännande resa att få vara med att bygga upp och skapa genom att ge förutsättningar till en positiv och kompetent personalgrupp. Tillsammans är vi två enhetschefer som nu står inför en riktigt rolig utmaning tillsammans med personalen.
Att tillsammans få starta upp Akvarellens demensboende är en förmån som heter duga.