lördag 17 november 2012

Njuter mitt i livet.

Vi skriver den 17:e november och banan står fortfarande ute på plan. Redo för små korta/intensiva kvalitetspass. Den får stå kvar ute tills den första snön kommer. Vi ska byta och komplettera belysningen på ridplan vilket ger en spilleffekt så att även agilityplan blir belyst. Plötsligt är möjligheterna ännu större vilket känns väldigt bra.
Veckan som gått har varit full av möten på kvällarna. Har varit riktigt trevligt att få möta trevliga och positiva människor. Lite av en ynnest att få delta i dessa sammankomster.
Häromdagen så ringde telefon och det var bara att sätta sig i bilen och åka. Väl framme så fick jag en kasse med ett antal fina bitar av ett vildsvin som skjutits två veckor tidigare utanför de Bolltorpska hagarna. Nu funderas det på vad som skall tillagas av vildsvinet till söndagsmiddag. Trevliga funderingar vill jag lova.
Gizmo, vår kattgäst, har en förmåga att hitta konstiga ställen att lägga sig att vila på. Här ligger han i vardagsrumsfönstret och så fort han somnar till så är han på väg att glida ner. Han vaknar till med ett ryck och lägger sig mjukt tillrätta igen.

Med det vackra vädret här så passar jag på att vara ute så mycket som möjligt med hundarna. Då jag är ute och cyklar med hundarna så njuter jag bara av att vara. Att gå i hagarna med hundarna susande runt och torra höstlöv som prasslar under kängorna så känner jag mig verkligen hemma. Njuter av att vara mitt i livet.
Äppelträden i trädgården är lite väl vildvuxna och kommer inom kort att trimmas hårt. Först med motorsågen och sedan med sekatören. De behöver verkligen kortas ner och tuktas. Linus har upptäckt att träna är bra jaktmarker och klättrar runt i jakt på små mumsbitar. Kan ni hitta honom på bilden. Hans färger gör att han verkligen smälter in.
Päronträdet är i dåligt skick och jag funderar på att ta ner det helt.
Mina små pälsklingar är väldigt svåra att motstå då de ger en goblicken. Detta till trots så lyckas jag ganska bra med att stå emot att ge dem godsaker. Har hittat rätt med handlingen på den svart/vita damen och den fläckiga varelsen har fått en helt ny fart framåt på banorna.
Även om allt inte är rosenrött så njuter jag av att vara mitt i livet. Bor med underbara människor, fru, dotter och måg. Dessutom har jag förmånen att ha människor runt mig som ger energi. De så kallade energitjuvarna har jag ju sedan ett tag valt bort.

Den 1 och 2 december ska jag till Stockholm på en SBK konferens vilket ska bli både roligt och spännande. Roligt att möta både gamla och nya bekantskaper och spännande att se vad diskussionerna leder till.
Bilden till vänster har Ingrid Wigur ritat och får symbolisera frågan; Vart är agilityn på väg?