lördag 19 september 2009

Sent omsider...

Veckan har varit full av verksamhet. Både på jobbet och hemma. Har fått något fel på tekniken eftersom det hela tiden dyker upp ett felmeddelande när jag försöker ladda över tävlingsfilmen från kameran till datorn. Frustrerande att det ska ta sån tid men skam den som ger sig. På ett eller annat sätt ska filmen ut ur kameran för at redigereas.

Lever fortfarande gott på Stinas och mina insatser under "Storsjöhoppet". Väntar även på lite bilder som Jenny tog under söndagen. När jag får dem så sätter jag ut några på bloggen.

Trots att det ännu är varmt och gott ute så är vi på väg mot vinter. På bilden ser ni "timmerkojan". En av mina oaser i vinterskrud. Det lär bli flera besök där nu under hösten nu när jag börjat cykla med hundarna. Kojan ligger på lagom avstånd att ta rast vid under träningarna.

söndag 13 september 2009

Vilken energigivande helg!

Är nu slut i skallen men ändå full av energi. Det började redan i fredags när vi förberedde och byggde för "Storsjöhoppet". Igår och idag tävlade jag och Stina för fullt. Griima var med och fick finfin miljöträning. Jag och Stina gjorde 6 starter under helgen och fick med oss 4 prisrosetter.
I lördags kom vi trea i hoppklass 3 och trea i agilityklass 2. I ag 2:an fick vi vår andra pinne. I lagloppet diskade vis oss.
I dag, söndag, Diskade vi oss i hoppklass 3. Jag trängde ut Stina i ett hinder som hon då tog från fel håll. Annars gick det alldeles utmärkt. Vi vann i agilityklass 2 och fick vår tredje pinne, vilket gav oss uppflytt i ag 3. Lagklassen klarade vi nollat lopp och de andra i laget gjorde en bra insats, Birk, Jimmy och Roger. Det gav oss en andra plats i hopplagklassen.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan i säng. Filmerna kommer jag att redigera och lägga ut på bloggen under veckan.