torsdag 29 oktober 2009

Så var det äntligen dags, träning på Dille.

Så har den efterlängtade inomhusträningen tagit sin början. Vi var ett gäng positiva agilitynördar som samlades på klubben för att lasta hindren på en lånad skåpbil, tack Gert. När hindren sedan var avlastade i Dille ridhus och den första banan för året var byggd tog vi en självklar "flyttfika", som Antje hade fixat.Efter en god fika med stut och bulle så var det dags för banvandring. En lurig men rolig bana. Stina gick bra, hon var riktigt på och var överlycklig att få köra lite.
Någonstans mitt i då small och mediumhundarna körde så hämtade jag in Griima för att hon skulle få lite miljöträning. Jag trodde hon skulle skälla ut allt och alla men icke. Det var förmodligen så mycket intryck så hon var tyst och mest nyfiken på allt nytt. Morrade dock lite osäkert på en del av hundarna som ville hälsa lite närmare på henne.






Stina löste kombinationerna på ett alldelse utmärkt sätt. Det var bara husse som styrde lite fel och var otydlig emellanåt. Men vi hade riktigt roligt både Stina och jag. Även övriga hundar och förare verkade trivas med att den gemensamma vinterträningen börjat igen.
Nästa torsdag är det dags för Griima att göra debut som tränande i Dille ridhus. Ska bli spännande att se hur hon kommer att fungera och ta till sig träningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar