torsdag 14 december 2017

😊Positiv energi frĂ„n ovĂ€ntat hĂ„ll, och herre jösses vad valparna vĂ€xer😊

HĂ€romkvĂ€llen fick jag besök av tvĂ„ medarbetare. De hade med sig en ”krya pĂ„ dig present” som alla medarbetarna hade samlat ihop till. Jag blev riktigt berörd sĂ„ att tĂ„rarna kom. Det var inte bara att de hade fixat en present. Det var ocksĂ„ sĂ„ himla genomtĂ€nkt. En trĂ€lĂ„da med en massa smĂ„grejor. Varje sak var bara sĂ„ rĂ€tt. Bara att de greppat att jag Ă€r svag för dumle och ahlgren´s bilar samt de övriga sakerna visade att de har en bra bild av vem jag Ă€r och stĂ„r för. Att kĂ€nna sig sĂ„ uppskattad berörde mig och gav mig en massa positiv energi. Stort tack till er alla. Ingen nĂ€mnd och ingen glömd för ni vet vilka ni Ă€r. Ni satte ett stort fint avtryck hos mig med vad ni gjorde. NĂ„got jag alltid kommer att bĂ€ra med mig.
 
Med tanke pĂ„ vad jag bland annat fick sĂ„ tror dom sĂ€kert att jag har sysselsĂ€ttningsproblem. De vill fĂ„ mig att bli fastighetsbyggare. Men jag vĂ€ntar med att slĂ€nga ihop den dĂ€r bruna kĂ„ken till dottersonen Max kommer i jul. Blir en perfekt pysselaktivitet över generationsgrĂ€nserna😊 Det blir nog en riktig hit med lite huskonstruktion tillsammans med lillkillen.
De smĂ„ Ă€r inte sĂ„ smĂ„ lĂ€ngre. De vĂ€xer och frodas. Deras garnityr kan nu jĂ€mföras med fullvuxna pirayor frĂ„n Amazonas. Enda rĂ€ddningen hittills Ă€r att deras kĂ€kmuskler inte Ă€r sĂ„ starka Ă€nnu. Men det Ă€r nog bara en tidsfrĂ„ga. I dagslĂ€get grinar man bra illa dĂ„ de fĂ„r tag i en tĂ„ och nyper till…..
Oftast gÄr de omkring och Àter lite ur alla skÄlar om man inte styr upp Àtverksamheten.
NĂ€r man lutar sig in i valphagen eller kliver in och sĂ€tter sig sĂ„ kommer de som en vargflock och ska hĂ€lsa och slicka en vĂ€lkommen. Är man inte tillrĂ€ckligt aktiv eller observant sĂ„ sitter de som fĂ€stingar i strumporna. Det kliar nog rejĂ€lt i deras gaddar.
Till helgen blir det Weeping Willows julshow och sedan börjar potentiella valpköpare att komma pÄ besök för att kolla in valparna.
Wynja tar vÀl hand om en av
valparna som var lite orolig.
SnökĂ€ppar sitter nu lĂ€ngs vĂ€gföreningens vĂ€g. De sattes upp i sista stund. Det snöade nĂ€stan hela tiden dĂ„ jag drog fram lĂ€ngs vĂ€gen som en ”kĂ€ppsĂ€ttningsmaskin”. Den vĂ€rsta trĂ€ningsvĂ€rken kom tvĂ„ dagar efterĂ„t. Den satte sig i axlarna men det var riktigt skönt att fĂ„ jobba med kroppen under nĂ„gra timmar. Fysiskt arbete Ă€r klart underskattat. Det hjĂ€lper verkligen till att rensa skallen och kroppen pĂ„ en massa stress och slaggprodukter.
Den andra kloklippningen av valparna gick lika bra som den första. De höll sig lugna hela tiden och det borgar gott för framtiden. Nu fĂ„r vi bara ha dem kvar i tre veckor till innan de flyttar till sina nya hem. Oj vad tiden gĂ„r fort… Det Ă€r bara att hoppas att de hamnar hos rĂ€tt husse och matte som tar hand om dem pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt, hela livet.
Ja det finns ju en hel del sovstilar. Frugan tog denna bild dÄ valpflocken vilar ut efter ett tufft trÀningspass i gladiatorpyramiden. Det ligger fem kooikervalpar hÀr. Den som inte syns riskerar inta att frysa i första taget. Ibland ligger de utspridda för att nÀsta gÄng ligga i en riktig valphög....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar