söndag 6 december 2009

Det andra ljuset är tänt...

... och nedräkningen mot jul har börjat på allvar. Jobbar 2 veckor till innan jag gör julhelg. Hoppas på bättre väder för idag var det gråtrist och plusgrader. Huvva!
Ulla fixade fukost och det var bara att slå sig ner och avnjuta kokta ägg och mackor under tiden man tittade på morgonfyran.

Vädret till trots så blev det en timmas tur på Ljufur upp på Halåsberget. Japp, hundarna var självklart med och fick sträcka ut ordentligt. Griima blev jätteintresserad av pinfärska älgspår. Strax innan så hade en ko med kalv passerat över vägen vi red på. Ljufur var lite orolig för han hörde dem en bit bort. Båda hundarna reagerade också men Stina struntade i det, hon är ju van vid älg sedan tidigare.Tänk om det kunde bli lite snö som det är på bilden som jag tog på en promenad i fjol vid den här tiden.

På eftermiddagen hade Ulla kombinerat stallmöte och adventsfika för inhysingarna. Det var riktigt trevligt. Vi har tur som har de hyresgäster vi har. De är öppna, trevliga och rakt på. De hade med sig lussebullar och chocklad så det blev rejält svullande till glöggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar