tisdag 3 november 2009

Mycket är det som händer.

Helgen är slut och jag är ensam hemma med hundar, katter och alla hästar. Igår for Ulla och Jessica ner till Strömsholm. Det blev nattkörning men som tur var så klarade Jessica uppkörningen i går. Nu kunde de två turas om att köra vilket var perfekt
Det är inte utan att det känns lite tomt när världens bästa dotter åkt iväg till skolan igen. Julen är snart här så då dyker hon upp igen.
I mailen fick jag en hälsning från Sundsvall. Här ser ni Stinas son Trolli. Visst ser han ut som en stabil border collie? Stina är riktigt stolt över sina avkommor. Det verkar också som om alla i kullen fått en hel del av mammas positiva egenskaper och inte bara utstrålningen.

Under den gångna helgen har det också hänt en hel del med ligghallen. Det enda som är kvar att göra nu är att få vattenledningen till isobacen på plats och koppla in den samt att snickra till "dörren" som ska dela av ligghallen över vattenkaret. Då det är klart återstår bara att dra om lite stängseltråd. Får se hur det blir med tid under kvällarna i veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar