lördag 26 september 2009

Härliga lördag

Synd att det bara finns en lördag per vecka. För idag har det varit en härlig lördag. Bra väder, blåsigt med milda vindar och uppehåll. Jobbade på med gaveln på ligghallen och fick den klar. Fortsatte sedan med att dra fast lite vinkeljärn i golvet. Mockade och fixade för kvällsfodringen. Skönt att det bara var 2 boxar och utegångsstallet. Så nu luktar det av friskt spån och det luktar verkligen rent och fräscht.

Tog en paus i byggandet och tränadelite med hundarna på banan. Stina gick bra. Blev lite kontaktfältsträning, slalom och en hinderfyrkant för att köra in lite handling med snäva svängar. Griima fick sig också ett pass i fyrkanten innan jag gick vidare och körde lite balansbom med henne. Körde även lite slalom med henne. Fick räta upp käpparna lite till idag för att hon skulle få en lite större utmaning. Gick jättebra. Ska fortsätta ett tag till med endast svagt snedställda käppar innan jag rätar upp dem helt.

På kvällen var jag och Ulla bjudna till "granngården" på middag. Det vankades fondue med nöt och älg med alla tillbehör och det hela avslutades med glass och kaffe. Allt var riktigt smarrigt så nu är jag riktigt stinn....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar