lördag 4 juni 2011

Tävling i Gagnef

Griima gjorde bra ifrån sig då hon gjorde sina två första officiella starter. Det blev visserligen två diskningar men hon tog hindren bra. Lite osäker men med tanke på orutinen så höll hon fokus bra. Ville ta lite hinder som hon tyckte stog lämpligt till. Hon har nog lite svårt att det är domaren som gjort banan som bestämmer ordningen de ska tas i. Men det kommer likaså farten för den har hon. Lite mer tävlingsrutin är nog allt som behövs. Detta till trots så skötte hon sig ypperligt vid sidan om banan också. Lugnt och avslappnad, precis som sin mamma.


Stina gjorde också bra ifrån sig. I agilityklass fick hon dock 10 fel men det var helt och hållet mitt fel. Jag kom in fel vid flera hinder och blev osäker vilket säkert "smittade". I hoppklassen gick det betydligt bättre då höll sig husse till det som var planerat från banvandringen.



Tina och Kristian var där vilket bland annat gjorde att jag fick loppen filmade. Tack för det. Det är alltid roligt att träffa bekanta på tävlingar, än mer nu när det är en bit till de tävlingar man brukade åka på tidigare.

I dag var en av anledningarna till att vi flyttade söderut uppenbar. Östersund +9 med kalla vindar. Segersjö +24 svag ljummen vind. Sommar med andra ord. Grillning av en god köttbit med färskpotatis, sallad och god dryck. Mer carpe diem än så blir det nog inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar