söndag 3 januari 2010

Träningen gav glädje och energi.

Var iväg på Dille och tränade med Stina och Griima. Vi var några fler än sist vilket var roligt. Det var lite tränig i "dubbelbox" och balanshinder samt tunnlar. Griima fick fokusera på balansbommen och att bli utskickad på ett hinder och sedan komma tillbaka. Vi kom upp på ganska bra avstånd och hon hade bra med fart. Balansbommen är fortfarande läskig men det tar sig. När vi körde bana fick hon gå på small-hinder för att spara sitt ben. Hon följde jättebra och hade bra fart. Tvekade lite på bommen men med peppning i rätt stund kom hon över utan att tveka. Med Stina gick det bra tills vi körde bana på slutet. Då var hon så himla övertänd att hon bara gick förbi slalomet och skällde. Efter lite omtag så fungerade det men det kändes som om vi inte riktigt hade kontakt. I dubbelboxen prövade jag lite för att få henne att gå med fart vilket gick bra mot slutet. Hitade lite knappar.
Åkte därifrån med glädje och energi i kroppen.

Väl hemma var det dags att plocka iordning hundprylar, stretcha vovvarna och sedan skjutsa Daniel och Caroline till tåget. Det har varit jätteroligt att ha dem häruppe några dagar. Tråkigt bara att tiden går si himla fort. Innan de for var de ute med Jessica på en ridtur. Daniel hade iallafall inte trillat av den här gången, heller.

I morgon lunchåker Ulla och jag till Åre, Holliday club på en 2 dygns lillsemester. Ska bli riktigt skönt att bara vara. Sist var när vi var på Gotland. Jessica är hemma och tar hand om alla djuren. Vad gott med 2 sovmornar på raken...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar